top of page
866996A2-3A88-48E6-BF64-8CA89CF86759-37334-00001464D49E17ED_edited_edited.jpg

MICHAEL

Bakom Coach Kröger

Jag vet att alla personer har ett starkt ledarskap inom sig. Visste du att du har det med!? Ibland behöver vi bara plocka fram det, och det älskar jag att hjälpa andra med.

Genom att jag själv har jobbat som chef och i ledande positioner har jag genom mina egna misstag och framgångar sett vad som behövs för att bli en bra ledare. Framförallt har jag genom otaliga utbildningar lärt mig hur vi fungerar som individer och i grupper.

Jag drivs av att hjälpa både organisationer och individer som har fastnat eller som vill utvecklas framåt, till den fulla potentialen.

UTBILDNINGAR

Ett urval

- Kommunikologi

- Certifierad Coach

- UL (Utvecklande Ledarskap)

- Handledare i UGL

- JGL (Jämställdhet Genus Ledarskap)

- NLP (Neuro-Linguistic Programming

VAR MIN RESA BÖRJADE

Jag var länge en person som slukades upp av det jag trodde var framgång. Jag drev företag som omsatte mer än jag hade drömt om. Jag fick leda många personer, hade fin lägenhet, bil och liv. Jag hade det bra, och mådde bra.

Sedan kraschade jag. Min far går plötsligt bort. Min kompanjon i företaget går bakom ryggen på mig och jag tappar plötsligt allt som jag har byggt upp. Jag känner mig helt identitetslös. Jag har förlorat det jag har byggt upp, det jag själv har skapat och levt för i så många år. Vem är jag om jag inte är företagsledare, har flådiga bilar, ett fint kontor och går runt i kostym? Ska jag dessutom bli familjens överhuvud? Jag som inte ens vet vem jag själv är!?

Eftersom att jag alltid varit en person som får saker att hända satt jag inte och väntade på en magisk lösning. Jag började istället googla, på hjärnan och hur vi som människor fungerar. Jag insåg snabbt hur otroligt lite jag faktiskt visste. Jag insåg också att om jag inte visste allt detta, var det säkerligen många andra som också behövde lära sig om detta. Inte minst andra ledare.

MIN RESA TILL LEDARSKAPSCOACH

Ju djupare in på området jag grävde mig, ju mer intresserad blev jag och jag bestämde mig där och då för att bli coach. Trots att jag inte riktigt visste exakt vad det innebar, så var det något jag kände ett väldigt starkt kall till. Jag insåg hur mycket det fanns för både mig själv och andra att lära för att vi skulle bli bättre individer och ledare. Tänk vad vi kan uppnå om vi lär oss mer om oss själva!?

Jag började läsa, studera och träna otaliga timmar. Jag förundrades över hur jag kan få andra personer att påverka sig själva. Hur människan faktiskt kan förändra sitt mindset och uppnå de resultat de vill, är fantastiskt. Den resan vill jag vara med och guida andra i. Att se andra lyckas är en drivkraft hos mig tillsammans med min stora nyfikenhet.

Idag arbetar jag med att coacha personer i en ledarposition, håller i UGL-utbildngar och går också in som interimschef i olika företag som behöver en tydlig ledare i en utmaning de står inför.

bottom of page